Wie zijn wij

Jurgen Jaap Brandjes MSc., 1961

Heeft vele jaren als P&O manager gewerkt en een ruime ervaring in vele organisaties onder andere op het gebied van reorganisatie, organisatieverandering, cultuur en werkbelevingsonderzoeken en dergelijke. Na een periode in de topsport als scheidsrechter tot in het betaald voetbal, in 1997 gestart met zijn eigen praktijk voor psychotherapie, coaching, opleiding, training e.d.

Mijn opleidingen zijn hbo AP/PB, Psychologie Master of Arts en Master of Science (Buc), Psychology Master of Science (University of Hull), Jungiaanse Relatietherapie (Duc), Post.doc Experiëntiele en Ontwikkelingsgerichte Kinder- en Jeugdpsychotherapie (School voor Experiëntele en Dialectische Psychodrama, prof. L. Verhofstadt-Deneve cs.), Integratieve en Humanistische Psychotherapie (AIHP België)

Jean-Pierre de Wild, 1973

Beschikt over een ruime ervaring in het ondernemen en het managen binnen het bedrijfsleven als bedrijfsleider, adviseur en directeur. In 2001 heb ik de omslag gemaakt van het bedrijfsleven naar de gezondheidszorg als fysiotherapeut. Inmiddels heb ik dit weer gecombineerd met activiteiten in zowel de zorg als het bedrijfsleven. Ik ben aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Genootschap van Fysiotherapeuten, KNGF.

Binnen Psi Ψ Holland hou ik mij vooral bezig met de fysiotherapie, vanuit de basisgedachte ‘hoofd, hart en handen’. Het door de cliënt ervaren probleem in een breder perspectief bekijken en behandelen in een prettige en inspirerende sfeer. Naast de fysiotherapie richt ik mij ook op het counselen en coachen.

Mijn opleidingen zijn hbo Fysiotherapie en de posthbo opleiding PsychoSociaal Counseler, Depressiecoach.
Buiten Psi Holland hou ik mij bezig met X-Performance bv en JM Nature, 2 groothandels gespecialiseerd in o.a. anti-transpiranten, kinesio tape en dergelijke.
Mijn werkwijze kenmerkt zich door: gedreven, hands off waar mogelijk, confronterend, enthousiasmerend en energiek

Buiten ons werken nog vele anderen in de praktijk op inhuurbasis, zoals psychologen, fysiotherapeuten, reïntegratiebegeleiders, coaches, stagiaires e.d.